Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Măsurile luate în magazinele noastre și informaţii pentru clienţi

Stimate Partener,

Conştienţi fiind de importanţa sănătăţii şi siguranţei dumneavoastră precum şi de respectarea măsurilor de prevenţie stabilite de autorităţi, compania noastră depune eforturi pentru desfăşurarea activităţii în condiţii care să vă asigure continuitatea proiectelor dumneavoastră.
Activitatea noastră continuă în aceeaşi parametrii, măsurile adoptate până în prezent neimpunând întreruperea acesteia. În condiţiile în care vor interveni schimbări, acestea vă vor fi comunicate în cel mai scurt timp.
Pentru cei dintre dumneavoastră care optaţi pentru colaborarea la distanţă, vă punem la dispoziţie posibilitatea să ne contactaţi: telefonic, prin email sau prin formularul de contact.
Vă asigurăm că angajaţii STORO sunt instruiţi să respecte măsurile de prevenţie cu privire la regulile de igienă precum şi de distanţa socială. Pentru a reduce riscurile, aceleaşi măsuri trebuie respectate de cei care vizitează punctele de lucru STORO.
Vă mulţumim pentru colaborare şi vă asigurăm de tot suportul nostru pentru depăşirea acestei perioade.

Cu consideraţie,
Echipa STORO

Informaţii
Ce informaţii căutaţi?
Caută
Contact StoRO: 0362-801045

Sto este liderul specialiştilor în termoizolarea faţadelor atât a clădirilor noi cât şi a celor vechi. Astfel asiguraţi-vă cu ajutorul nostru o reducere sigură a cheltuielilor de întreţinere. Ca şi un supliment pentru ETICS (Sistemele de termoizolare exterioară a faţadelor) sus?inem modernizarea şi îmbunătăţirea continuuă a soluţiilor. Sto va pune la dispoziţie o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele lavabile pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, gleturi, adezivi, polistiren, vata minerala bazaltica, termosisteme de faţade ventilate şi sisteme acustice.

Acest site utilizează cookie-uri și tehnologii similare.

Continuând navigarea după prezentarea informaţiilor privind modulele cookie, sunteţi de acord cu această utilizare.

Află mai multe

Ok
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com