Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Noutăţi
stire_0

Cumperi de la noi si beneficiezi de 6 rate fara dobanda.

Campanie Star Card BT

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star Card, beneficiezi de 6 rate fara dobanda si 1% puncte Star .


Mai mult...
stire_1

Cum aleg vopseaua lavabila?

STO vopsea lavabila de top

Cu vopselele lavabile premium de la STO economisesti muncă si bani. Dacă vrei sa iti zugravesti casa doar o data la cinci ani, nu la fiecare doi ani, apeleaza cu incredere la vopselele noastre.Mai mult...
stire_2

StoTherm Mineral

Sistemul mineral sigur pentru termoizolare

Sistemul de termoizolare cu vată minerală a pereților exteriori asigură în plus izolarea fonică a acestora și protecția împotriva incendiilor.

Mai mult...
Informaţii
Ce informaţii căutaţi?
Caută
Contact StoRO: 0362-801045

Sto este liderul specialiştilor în termoizolarea faţadelor atât a clădirilor noi cât şi a celor vechi. Astfel asiguraţi-vă cu ajutorul nostru o reducere sigură a cheltuielilor de întreţinere. Ca şi un supliment pentru ETICS (Sistemele de termoizolare exterioară a faţadelor) sus?inem modernizarea şi îmbunătăţirea continuuă a soluţiilor. Sto va pune la dispoziţie o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele lavabile pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, gleturi, adezivi, polistiren, vata minerala bazaltica, termosisteme de faţade ventilate şi sisteme acustice.

Acest site utilizează cookie-uri și tehnologii similare.

Continuând navigarea după prezentarea informaţiilor privind modulele cookie, sunteţi de acord cu această utilizare.

Află mai multe

Ok
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com