Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Noutăţi
stire_0

Aur pentru Sto pentru a treia oară consecutiv

Numar record de participanti

Suntem mândri deoarece a treia oară consecutiv, şi în acest an premiul Architects' Darling-Award din categoria sistemelor compozite de termoizolare exterioară a fost acordat companiei Sto

Mai mult...
stire_1

Jochen si Gerd Stotmeister sunt „Antreprenorul Anului 2018“!

După muncă vine răsplata.

Ernst & Young, firma globală de audit şi consultantă, organizează anual concursul „Antreprenorul Anului EY” cu participanți din 60 de țări.

Mai mult...
stire_2

Cumperi de la noi si beneficiezi de 12 rate fara dobanda.

Campanie Star Card BT

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star Card, beneficiezi de 12 rate fara dobanda si 1% puncte Star .

Mai mult...
Informaţii
Ce informaţii căutaţi?
Caută
Contact StoRO: 0362-801045

Sto este liderul specialiştilor în termoizolarea faţadelor atât a clădirilor noi cât şi a celor vechi. Astfel asiguraţi-vă cu ajutorul nostru o reducere sigură a cheltuielilor de întreţinere. Ca şi un supliment pentru ETICS (Sistemele de termoizolare exterioară a faţadelor) sus?inem modernizarea şi îmbunătăţirea continuuă a soluţiilor. Sto va pune la dispoziţie o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele lavabile pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, gleturi, adezivi, polistiren, vata minerala bazaltica, termosisteme de faţade ventilate şi sisteme acustice.

Acest site utilizează cookie-uri și tehnologii similare.

Continuând navigarea după prezentarea informaţiilor privind modulele cookie, sunteţi de acord cu această utilizare.

Află mai multe

Ok
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com