Storo SRL, România
Contact
Caută 
Noutăţi
Showroom
Sto Sibiu are un nou Showroom
Sto Romānia doreşte să va informeze că sediul nostru din Sibiu a fost recent renovat şi vă pune acum la dispoziţie o gamă mai mare de produse şi soluţii.

Mai mult...
ETA
Agremente Tehnice Europene
Sto Romānia este īn momentul de faţă singurul importator de produse Germane care deţine īn Romānia un sistem de termoizolaţie compozit cu polistiren expandat certificat la nivel european.

Mai mult...
Vopsele pentru spatii medicale
StoColor Opticryl
Acoperirea suprafeţelor interioare din spitale, clinici şi a spaţiilor pentru alte activităţi medicale, īnseamnă cercetare, funcţionalitate, ecologie şi estetică.

Mai mult...
Informaţii
Ce informaţii căutaţi?
Caută
Contact StoRO: 0362-801045
Sto este liderul specialiştilor īn termoizolarea faţadelor atāt al clădirilor noi cāt şi al celor vechi. Astfel asiguraţi-vă cu ajutorul nostru o reducere sigură a cheltuielilor de īntreţinere. Ca şi un supliment pentru ETICS (Sistemele de termoizolare exterioară a faţadelor) este modernizarea şi īmbunătăţirea continuuă a soluţiilor. Sto va pune la dispoziţie o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, sisteme de faţade ventilate şi sisteme acustice.
Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com