Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
Jochen si Gerd Stotmeister sunt: Antreprenorul Anului 2018!
După muncă vine răsplata.
Ernst & Young, firma globală de audit şi consultantă, organizează anual concursul: Antreprenorul Anului EY, cu participanți din 60 de țări.
Ernst & Young, firma globală de audit şi consultantă, organizează anual concursul "Antreprenorul Anului EY" cu participanți din 60 de țări. Performanțele economice de top sunt recunoscute în categoriile "Transformari Digitale", "Industrie", "Servicii", "Bunuri de Consum/Comerț" şi "Companii Noi".

Premiul onorific pentru afacerile de familie a fost acordat în acest an lui Jochen şi Gerd Stotmeister. Această distincție onorează familiile care au reuşit să păstreze, contureze şi să transmită mai departe afacerea către următoarea generație.

Anul acesta 33 de companii au ajuns în marea finală din Germania, unde un juriu independent şi proeminent a selectat întreprinzătorii pentru titlul de "Antreprenorul Anului".

Câştigătorii au fost onorați cu fast vineri seara, 19.10.2018, în timpul unei gale la Muzeul German de Istorie din Berlin.

Această gală a fost deschisă cu un dineu şi o luare specială de cuvânt din partea fostului ministru al Culturii, Julian Nida-Rümelin, moderat de purtătorul de cuvânt al zilei, Judith Rakers.

Ca şi parte a evenimentului, celor doi frați Stotmeister li s-au mai acordat şi alte credite. în Iunie 2019, deținătorii titlului de Antreprenori ai Anului din 60 de țări se vor reuni la Monte Carlo pentru desemnarea "Antreprenorul Anului 2019".

La acest eveniment Germania va fi reprezentată de deținătorii titlului Daniel Krauss, André Schwämmlein şi Jochen Engert de la FlixMobility.

Jochen şi Gerd Stotmeister de la Sto vor fi de asemenea incluşi în lista internațională "Hall of Fame" a "EY Family Business Award of Excellence".
Gerd (stanga) si Jochen Stotmeiste (dreapta)
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com