Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
Aur pentru Sto pentru a treia oară consecutiv
Numar record de participanti
Suntem mândri deoarece a treia oară consecutiv, şi în acest an premiul Architects' Darling-Award din categoria sistemelor compozite de termoizolare exterioară a fost acordat companiei Sto
Suntem mândri deoarece a treia oară consecutiv, şi În acest an premiul Architects' Darling-Award din categoria sistemelor compozite de termoizolare exterioară a fost acordat companiei Sto, după cele din 2014 şi 2016! Din 2011 acesta a fost cel mai râvnit premiu iar pe 8 Noiembrie 2018, cei mai buni din domeniu au fost onoraţi În cadrul evenimentului „Celler Werktags“.

„Architects‘ Darling a devenit deja ceva stabil. Printre câştigători se număra cei mai buni din industria construcţiilor. Pentru Sto premiul este o excelentă confirmare a expertizei de calitate din domeniul anvelopării clădirilor”, a declarat Rolf Wohllaib, Directorul de Marketing Germania de la Sto, care a primit acest premiu În numele Întregii echipe de vânzări a Sto Germania. Architects' Darling este un premiu acordat producătorilor şi furnizorilor din domeniul construcţiilor, echipamentelor şi mobilier.

Participare record

Pentru prima dată, mai mult de 2100 de arhitecţi şi proiectanţi au luat parte la studiul din acest an. Au fost evaluate 23 de domenii de produse, de la faţade la accesibilitate, la sisteme compozite de termoizolare exterioară şi programe de proiectare. În plus, au fost prezentate 12 premii tematice. Lista câştigătorilor şi alte detalii sunt disponibile sub forma unui comunicat de presă din partea Heinze.
Rolf Wohllaib si Jörg Kreuder
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com