logo_menu logo
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Produsele de la A la Z
X
&
2
3
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Z
Produsele ordonate pe categorii
X
Denumire fisier:
X
Filosofie
Dragi parteneri, colegi, cititori,

Viziunea noastră: să fim lideri pe scala tehnologiei în ceea ce priveşte dezvoltarea unui habitat durabil. Pe plan mondial. Pentru fiecare dintre noi este important să știm ceea ce compania noastră reprezintă și ceea ce dorim să realizăm.

Declarația de viziune descrie identitatea noastră, definește factorii noștri de succes și schiţează o imagine a viitorului. Succesul nostru se bazează pe mai mulți factori. Acestia includ independența noastră, structura transparent corporativă și orientarea noastră de piață. Sto este activ la nivel mondial, subsidiarele noastre fiind strâns legate de societatea-mamă. Aceasta este cooperarea la nivel transfrontalier, parte integrantă a culturii Sto.

Ca o companie de familie ne vom concentra pe succesul pe termen lung. Aceasta înseamnă a oferi produse durabile și producție durabilă. Prin abordarea noastră descentralizată, vom menține contactul personal cu partenerii noștri de pe piață și o funcționare flexibilă. Dumneavoastră, partenerii nostri, sunteți cheia succesului nostru comun.

Din această poziție de bază, vom susține valorile noastre, fiind ghidați de viziunea și misiunea noastră. Noi recunoaștem factori de succes, ei se extind - pentru astăzi și mâine pentru a ajunge la un scop: de a construi conștient.


brandclaim

Hartă site

  |  

www.sto.com