logo_menu
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Produsele de la A la Z
X
&
2
3
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Z
Produsele ordonate pe categorii
X
Denumire fisier:
X
Ştiri
Incendiu STO
Activitatea continuă
În urma incendiului societatea noastră îşi continuă activitatea.
Aur pentru Sto pentru a treia oară consecutiv
Numar record de participanti
Suntem mândri deoarece a treia oară consecutiv, şi în acest an premiul Architects' Darling-Award din categoria sistemelor compozite de termoizolare exterioară a fost acordat companiei Sto
Jochen si Gerd Stotmeister sunt: Antreprenorul Anului 2018!
După muncă vine răsplata.
Ernst & Young, firma globală de audit şi consultantă, organizează anual concursul: Antreprenorul Anului EY, cu participanți din 60 de țări.
Cumperi de la noi si beneficiezi de 6 rate fara dobanda.
Campanie Star Card BT
Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star Card, beneficiezi de 6 rate fara dobanda si 1% puncte Star .
Cum aleg vopseaua lavabila?
STO vopsea lavabila de top
Cu vopselele lavabile premium de la STO economisesti muncă si bani. Dacă vrei sa iti zugravesti casa doar o data la cinci ani, nu la fiecare doi ani, apeleaza cu incredere la vopselele noastre.
StoTherm Mineral
Sistemul mineral sigur pentru termoizolare
Sistemul de termoizolare cu vată minerală a pereților exteriori asigură în plus izolarea fonică a acestora și protecția împotriva incendiilor.
StoColor Climasan
Aer curat - tot ce trebuie sa faceți este să porniți lumina. Vopseaua de interior activă de la Sto scapă de mirosurile neplăcute şi descompune substanțele nocive.
Showroom
Sto Cluj-Napoca are un nou Showroom
Sediul STO Cluj-Napoca a fost recent renovat şi acum vă pune la dispoziție o gamă mai mare de produse şi soluții.
Solutia completa pentru Asanarea zidariilor
StoMurisol
Fenomenul natural prin care plantele se hranesc si de dezvolta, reprezinta problema cea mai grava a zidariilor. Materialele de constructii poroase absorb umiditatea din pamant la fel ca un burete.
Showroom
Sto Sibiu are un nou Showroom
Sto România doreşte să va informeze că sediul nostru din Sibiu a fost recent renovat şi vă pune acum la dispoziție o gamă mai mare de produse şi soluții.
ETA
Agremente Tehnice Europene
Sto România este în momentul de faţă singurul importator de produse Germane care deţine în România un sistem de termoizolaţie compozit cu polistiren expandat certificat la nivel european.
brandclaim

Hartă site

  |  

www.sto.com