Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
Showroom
Sto Sibiu are un nou Showroom
Sto România doreşte să va informeze că sediul nostru din Sibiu a fost recent renovat şi vă pune acum la dispoziție o gamă mai mare de produse şi soluții.
Sto România doreşte să va informeze că sediul nostru din Sibiu a fost recent renovat şi vă pune acum la dispoziție o gamă mai mare de produse şi soluții.Colegii noştrii din Sibiu va aşteaptă în fiecare zi la noul Showroom din loc. Selimbar, Aleea Monumentului nr. 1, sau pot să va răspundă la telefonul 0269 212 123, pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru proiectele dumneavoastră de amenajare, renovare sau construcții.În incinta noului Showroom puteți găsi acum mai multe mostre de sisteme de termoizolare a fațadelor cu polistiren expandat sau vată bazaltică, nenumărate opțiuni de finisare a fațadelor, dar şi o gamă largă de produse decorative şi pentru finisaj interior.Va aşteptăm în fiecare zi de Luni până Vineri de la orele 08.00 la 17.00 iar Sâmbătă de la 08.00 la 12.00.
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com