Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
StoTherm Mineral
Sistemul mineral sigur pentru termoizolare
Sistemul de termoizolare cu vată minerală a pere?ilor exteriori asigură în plus izolarea fonică a acestora ?i protec?ia împotriva incendiilor.
Ce este vată minerală bazaltică?

Datorită aplicării tehnologiei moderne, produsele din vata minerala bazaltica au o rezistenă excepțională la comprimare şi sunt neinflamabile. În pofida unei izolații termice mai slabe decât densitatea comparabilă, produsele din vata minerala bazaltica au un spectru mai larg de aplicabilitate, în cazurile când rezistența la comprimare este esențială.

Sistemele de termoizolare exterioară pentru fațade care sunt folosite pentru clădirile care au o inaltime peste medie sunt condiționate prin lege să fie compuse de materiale neinflamabile. StoTherm Mineral este un sistem sigur, neinflamabil. Acesta combină o gamă largă de designuri cu conveniență de aplicare al acestuia pe aproape orice suprafața.

Absolut sigur iar şi iar StoTherm Mineral este un sistem neinflamabil cu plăci minerale din fibră de vată bazaltică sau lamele. Acesta este mineral în întregime, începând de la adezivul de lipire până la stratul final. Datorită acestei structuri el este neinflamabil şi poate fi folosit la clădiri noi sau vechi cu înălțimi de până la 100 m.

Fixare sigură, aplicare uşoară StoTherm Mineral poate fi aplicat pe aproape orice tip de strat suport. Dacă lipirea nu este suficientă, este necesară şi o dibluire perimetrală pe toată suprafața chiar şi în cazul plăcilor din vată bazaltică. Proprietățile excelente de aplicare mecanizată a adezivilor de lipire şi armare, împreună cu tencuielile pentru fațadă contribuie la o palicare rapidă şi fără efort.

Click aici pentru a vedea componentele Termosistemului StoTherm Mineral.

Catalog Ghid Utilizare StoThem Mineral

brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com