Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
StoColor Climasan
Aer curat - tot ce trebuie sa faceți este să porniți lumina. Vopseaua de interior activă de la Sto scapă de mirosurile neplăcute şi descompune substanțele nocive.
StoColor Climasan este sigura vopsea de interior care nu are nevoie lumina UV pentru a iniția procesul de curațare a aerului din încapare, este nevoie doar de lumina normală.Rezultatul: O îmbunătățire considerabilă în aer. Acest lucru este posibil chiar şi in zonele de retial şi în zonele unde se fumează. Acest produs este destinat în special spațiilor des frecventate, de exemplu: cabinete medicale, restaurante, hoteluri, clinici, etc.

Principiul fotocatalizei este la fel de vechi ca natura insăşi. Folosindu-se de lumina soarelui şi de de clorofila ca un catalizator, plantele produc oxigen şi glucoza. StoColor Climasan foloseşte acelasi efect: lumina activează un catalizator din vopseaua de interior, care neutralizează mirosurile neplacute şi poluanții din aerul inconjurator.

Este o vopsea de interior pe bază de dispersii, ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, cu proprietăți de reducere a mirosurilor, aspect extra mat, clasa 2 de rezistență la frecare umedă şi clasa 1 a puterii de acoperire conform EN 13300.

StoColor Climasan
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com