Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul

[ark]

[ark]

Ark StoJournal 1
Baza: percepția vizuală umană

StoColor System
Clasicul de la Sto îl reprezintă StoColor System. Baza dezvoltării acestui sistem o reprezintă percepţia vizuală umană. Această referinţă directă către partea naturală şi emoţională a culorilor este cheia acestui sisteme şi a utilizării sale intuitive.

Culorile de bază, structura sistemului şi derivaţiile pot să fie detectate intuitiv şi uşor în paletarul de culori. Catalogarea colorimetrică rămâne în mod discret ca şi fundal ajutând astfel la alegerea culorilor. Acest minim de abstracţie combinată cu orientarea practică de efect maxim oferă nuanţe de distincţie acestui sistem făcându-l foarte uşor de utilizat.

AC - Architectural Colours
Paletarul de culori AC - Architectural Colours reprezintă o combinaţie eficientă de culori durabile pentru anveloparea construcţiilor. Toate cele 300 de culori sunt disponibile a fi obţinute în materiale pe baza de răşini siliconice dar şi în produsele din gama Lotusan. Astfel putem să afirmăm că nuanţele de culori ale AC - Architectural Colours sunt folosite cu succes pentru faţade versatile. Majoritatea acestora sunt adecvate pentru acoperirea suporturilor minerale sau organcie peste sistemele de termoizolaţie.

Design Collection

La fiecare doi ani are loc atelierul Sto-Designer, eveniment internaţional care are ca scop dezvoltarea unor suprafeţe, texturi şi culori noi, pentru un viitor mai înviorat. Acestea reflectă noile trenduri care apar prin colaborarea cu arhitecţii de marcă dar şi din studiile încrucişate dintre industrii şi publicaţiile de profil
Contact
Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri cu privire la produsele, sistemele sau serviciile noastre vă rugăm să ne contactaţi.

Suna la: 0362-801045
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com