Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Măsurile luate în magazinele noastre și informaţii pentru clienţi

Stimate Partener,

Conştienți fiind de importanța sănătății şi siguranței dumneavoastră precum şi de respectarea măsurilor de prevenție stabilite de autorități, compania noastră depune eforturi pentru desfăşurarea activității în condiții care să vă asigure continuitatea proiectelor dumneavoastră.
Activitatea noastră continuă în aceeaşi parametrii, măsurile adoptate până în prezent neimpunând întreruperea acesteia. În condițiile în care vor interveni schimbări, acestea vă vor fi comunicate în cel mai scurt timp.
Pentru cei dintre dumneavoastră care optați pentru colaborarea la distanță, vă punem la dispoziție posibilitatea să ne contactați: telefonic, prin email sau prin formularul de contact.
Vă asigurăm că angajații STORO sunt instruiți să respecte măsurile de prevenție cu privire la regulile de igienă precum şi de distanța socială. Pentru a reduce riscurile, aceleaşi măsuri trebuie respectate de cei care vizitează punctele de lucru STORO.
Vă mulțumim pentru colaborare şi vă asigurăm de tot suportul nostru pentru depăşirea acestei perioade.

Cu considerație,
Echipa STORO

Informaţii
Ce informaţii căutaţi?
Caută
Contact StoRO: 0362-801045

Sto este liderul specialiştilor în termoizolarea fațadelor atât a clădirilor noi cât şi a celor vechi. Astfel asigurați-vă cu ajutorul nostru o reducere sigură a cheltuielilor de întreținere. Ca şi un supliment pentru ETICS (Sistemele de termoizolare exterioară a fațadelor) sus?inem modernizarea şi îmbunătățirea continuuă a soluțiilor. Sto va pune la dispoziție o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele lavabile pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, gleturi, adezivi, polistiren, vata minerala bazaltica, termosisteme de fațade ventilate şi sisteme acustice.

Acest site utilizează cookie-uri și tehnologii similare.

Continuând navigarea după prezentarea informaţiilor privind modulele cookie, sunteţi de acord cu această utilizare.

Află mai multe

Ok
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com