Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
ETA
Agremente Tehnice Europene
Sto România este în momentul de faţă singurul importator de produse Germane care deţine în România un sistem de termoizolaţie compozit cu polistiren expandat certificat la nivel european.
Sto România este în momentul de faţă singurul importator de produse Germane care deţine în România un sistem de termoizolaţie compozit cu polistiren expandat certificat la nivel european. Sistemul de termoizolare a faţadelor cu polistiren expandat este testat şi agrementat de către Institutul German de Tehnică în Construcţii din Berlin (Deutsches Institut für Bautechnik: DIBt). După teste riguroase şi aprofundate, StoTherm Vario este certificat la nivel european şi este disponibil în mai multe variante în funcţie de specifiicatiile de aplicare ale fiecărui caz în parte. Astfel siguranţă utilizării şi durabilitatea sistemului este garantată chiar de Institutul German de Tehnică în Construcţii din Berlin care precizează că durata minimă de viaţă a sistemului este de cel puţin 25 de ani.
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com