Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
← back
Solutia completa pentru Asanarea zidariilor
StoMurisol
Fenomenul natural prin care plantele se hranesc si de dezvolta, reprezinta problema cea mai grava a zidariilor. Materialele de constructii poroase absorb umiditatea din pamant la fel ca un burete.
In fiecare an valoarea cladirilor scade ca urmare a degradarilor ce pot ajunge la cifre de miliarde. Se pierd astfel cladiri valoroase si spatii de locuit imperios necesare. Din aceste motive, mentinerea valorii cladirii este un obiectiv economic de inalta prioritate, dar si obligatia fata de cultura si istorie are o insemnatate deosebita. Consilierea competenta si calificata in domeniul protejarii constructiilor, in astfel de situatii, reprezinta o necesitate absoluta. Umiditatea prin diversitatea si complexitatea ei, reprezinta o provocare in domeniul restaurarii si protejarii obiectivelor culturale. Zidariile umede si pline cu saruri, duc la reducerea izolarii termice, la degradarea tencuielilor si a vopsitoriilor, la un climat interior nesanatos si in sfirsit la un aspect dezolant. Umiditatea permanenta duce la afectarea structurii de rezistenta a cladirii. Umiditatea din zidarie, ne obliga in general, la realizarea sistemelor de asanare costisitoare. Cauza umiditatii este lipsa unei hidroizolatii orizontale si / sau verticale. Apa si umiditatea din sol pot patrunde in zidarie si se ridica datorita fenomenului de capilaritate ascendenta. Efectul capilar impreuna cu condensul si absorbtia higroscopica, este principala cauza care determina distrugerea zidariilor. Un sistem bine gandit va este prezentat de Sto: sistemul cu impulsuri StoMurisol pentru aplicarea ulterioara a unei izolatii orizontale. Sistemul a fost dezvoltat avandu-se in vedere in special obtinerea unei substante de constructie valoroase din punct de vedere istoric pentru portejarea monumentelor si renovarea constructiilor vechi.
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com