Storo SRL, România
Cataloage
Locaţii
Contact
Caută 
cauta_global
Discută cu un operator
X
Trimite mesajul
Filosofie
Dragi parteneri, colegi, cititori,

Viziunea noastră: să fim lideri pe scala tehnologiei în ceea ce priveşte dezvoltarea unui habitat durabil. Pe plan mondial. Pentru fiecare dintre noi este important să știm ceea ce compania noastră reprezintă și ceea ce dorim să realizăm.

Declarația de viziune descrie identitatea noastră, definește factorii noștri de succes și schiţează o imagine a viitorului. Succesul nostru se bazează pe mai mulți factori. Acestia includ independența noastră, structura transparent corporativă și orientarea noastră de piață. Sto este activ la nivel mondial, subsidiarele noastre fiind strâns legate de societatea-mamă. Aceasta este cooperarea la nivel transfrontalier, parte integrantă a culturii Sto.

Ca o companie de familie ne vom concentra pe succesul pe termen lung. Aceasta înseamnă a oferi produse durabile și producție durabilă. Prin abordarea noastră descentralizată, vom menține contactul personal cu partenerii noștri de pe piață și o funcționare flexibilă. Dumneavoastră, partenerii nostri, sunteți cheia succesului nostru comun.

Din această poziție de bază, vom susține valorile noastre, fiind ghidați de viziunea și misiunea noastră. Noi recunoaștem factori de succes, ei se extind - pentru astăzi și mâine pentru a ajunge la un scop: de a construi conștient.


Mai mult...
Grupul Sto
Traditie si Globalizare

Toate sub acelasi acoperis si in acelasi timp o entiate cu personalitate distincta. Asa se poate descrie viata de familie din cadrul Grupului Sto.

Companiile mama si subsidiarele noastre lucreaza strans legate unele de celelalte impartasind experientele. Valoarea companiei este astfel in continua crestere prin concentrarea tuturor resurselor si competentelor. Subsidiarele de pe piata actioneaza in mare masura independent fiind aproape de clienti si de dorintele particulare ale acestora.


Sto SE and Co. KGaA
Sisteme pentru izolarea faţadelor, Straturi de acoperire pentru faţade şi la interior, Lacuri, Lasuri, Unelte.

StoCretec GmbH
Produse pentru renovarea betoanelor şi acoperirea acestora: Sigilare, Renovare şi Design decorativ.
www.stocretec.de

Verotec GmbH
Faţade ventilate şi mixte, Sisteme acustice, Profile decorative.
www.verotec.de

Hemm.Stone GmbH
Piatră naturală pentru faţadă, Glafuri şi Placare pentru pardoseli din piatră.
www.hemmstone.de

Innolation GmbH
Expertiză în Procedură şi Produse pentru materiale izolante.
www.innolation.de

Südwest Lacke Farben GmbH and Co. KG
Lacuri, Vopsele şi Potecţie pentru lemn.
www.suedwest.de

Beissier S. A. S., Frankreich
BAGAR- Mase de şpaclu, Tencuieli, Acoperiri pentru interior.
www.beissier.fr

Beissier S. A. U., Spanien
AGUAPLAST- Mase de şpaclu, Acoperiri pentru interior.
www.beissier.es

Stomix
Sisteme compozite pentru termoizolare, Vopsele şi Tencuieli pentru exterior şi interior, Adezivi şi Mase de şpaclu, Materiale pentru renovări şi întreţinere, Soluţii pentru pardoseli, balcoane, faţade şi pereţi interiori.
www.stomix.com


Mai mult...
Durabilitate
Aceasta reprezintă durabilitatea pentru noi

O implicare durabilă este condiţia esenţială pentru succesul pe termen lung. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu cât pe lângă provocările clasice de natură economică, constatăm şi o aprofundare a complexităţii la nivel mondial a ceea ce înseamnă grija pentru factorii de mediu şi cei sociali. Putem spune că atât riscurile cât şi oportunităţile devin astfel foarte variate. Aceşti factori reuşesc în mod constant şi sigur să provoace la găsirea unor soluţii pentru dezvoltarea unei strategi coerente pentru menţinerea durabilităţii. În acest fel Sto îmbină ţelul de a crea baze stabile pentru o creştere continuă şi un aport semnificativ la societate.

Compas pentru analiza şi evaluarea sustenabilităţii

Luarea în considerare a activităților și a produselor companiei în patru dimensiuni:
1. Ecologia - un mediu sănătos este baza tuturor formelor de viață
2. Economie - Eficiența, conservarea valoarii și ciclurile lungi de viață sunt o parte integrantă a durabilității
3. Social - justiția și echitatea consolidează compania
4. Bunăstarea - îndeplinirea de valori subiective, estetică și confort pot îmbogăți viețile noastre


Mai mult...
Inovaţie
Noi facem noul posibil

Multe companii tind să accentueze inovaţiile pe care la au în domeniu. Noi de asemenea. Şi mai mult, putem să o şi dovedim. De la înfiinţarea companiei, Sto deţine mai mult de 150 de patente. Astfel demonstrăm că suntem lideri în această sfera prin dezvoltarea continuă a tehnologiei.

Cercetare şi Dezvoltare

În departamantul nostru de cercetare în momentul de faţă lucrează mai mult de 160 de persoane care asigură ca motorul inovaţiei funcţionează la putere maximă - în Stühlingen şi 11 alte locaţii din lume. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi, alocând 3 procente din câştiguri pentru acest domeniu. Urmărim două obiective. Primul, dorim să îmbunătăţim produsele deja existente. Al doilea, vrem să dăm direcţii noi prin produse inovatoare dacă nu chiar să facem mici revoluţii în piaţă.


Mai mult...
Locaţii
Locațiile Grupului Sto: Global și național.
Mai mult...
Posturi vacante
Cu un personal ce depăşeşte 4000 de angajaţi în Europa, America de Nord şi Asia, Sto este un producător de top a materialelor de finisaj în construcţii, tencuieli, sisteme de termoizolaţii, sisteme acustice şi vopsele ce nu prezintă impact negativ asupra mediului.

SIBIU:
- consilier vânzări (showroom)
Mai mult...
Ştiri
Ştiri
Mai mult...
brandclaim Copyright © 2014 StoRO SRL - toate drepturile rezervate   |   Detalii editor   |   Protecţia datelor   |   Hartă site   |   www.sto.com